image

Kombi för hela familjen

Den stora familjen behöver mer. Med en kombi från Renault får alla i familjen plats.

Välj en kombi från Renault

Kombibilar är till för att göra familjelivet enklare och roligare. En kombi från Renault erbjuder just detta. Ni kör tryggt, bekvämt och i stil. Renault kombibilar erbjuder allt som en familj behöver på vägarna.

Renault Clio Sport Tourer

Renault CLIO Sport Tourer

Renault CLIO Sport Tourer är en väldigt charmig minikombi. Det är något med de sköna, mjuka formerna. Och den nya grillen. Ja, hela frampartiet har liksom blivit lite kaxigare och dessutom fått en ny ljussignatur. Ingen annan bil i småbilsklassen har en lika stor personlighet.

Upptäck
Renault Megane Sport Tourer

Renault MEGANE Sport Tourer

Låt dig förföras av Renault MEGANE Sport Tourer och den dynamiska designen. Ljussignaturen med LED-teknik fram och bak får de flesta att titta till en extra gång. Låt dig omslutas av en kombi för den fräcka familjen. Utnyttja fördelarna med head up-visning i färg, multimediasystemet R-LINK 2 med 8,7-tumsskärm, anpassningsbar hastighetsmätare med 7-tums TFT-skärm och MULTI-SENSE. Renault MEGANE Sport Tourer erbjuds med ett urval motorer med senaste innovativa teknik från våra erkänt skickliga motorspecialister.

Upptäck
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault