Nya Renault MEGANE

Nya MEGANE kommer i fyra versioner (kombi, halvkombi, R.S. Line och R.S. Trophy) och ger dig en unik och anpassad körupplevelse. Nya MEGANE kommer även som Plug-in Hybrid (exklusivt för Sport Tourer-versionen). Lansering i mitten av 2020.

 • Nya Renault Megane
 • Nya Renault Megane baklucka
 • Nya Renault Megane

Vill du få en förhandstitt på nya MEGANE?

MEGANE ikoniska c-formade framlyktor

Sofistikerad design…

Harmoniska linjer, den ikoniska c-formen på framlyktorna, Pure Vision LED-strålkastare, 100 % dynamiska LED-baklyktor, en omdesignad stötfångare och en ny framgrill med kromfinish samt 16-, 17- eller 18-tums fälgar för en skinande look. Med sin förföriska, medryckande framtoning kommer den nya MEGANE garanterat att få folk att höja på ögonbrynen. Är du redo att imponera?

Nya MEGANE interör

...och den högteknologiska instrumentpanelen...

Renaults bästa teknologi finns tillgänglig genom förarskärmen på 10,2 tum och en 9,3 tums multimediaskärm med EASY LINK. Ett ultramodern förarsassistans med stop-and-go-teknik och körfältshjälp, självbromsande AEBS med varning för cyklist och fotgängare, sömnvarnare, EASY LINK-multimediasystem med Android Auto™ och Apple CarPlay™... nu kan du få mer sinnesro!

Nya MEGANE E-TECH Plug-in-Hybrid

… som förhöjer körglädjen.

Den nya MEGANE är flexiblare än någonsin med E-TECH Plug-in Hybrid*, en laddningsbar hybridteknologi som kombinerar en 1,6 liters bensinmotor med två elektriska. För vardagskörning kan du välja elkörning som ger dig tyst och harmonisk upplevelse med knivskarp respons i gaspedalen (upp till 65 kilometer). Under helgerna kan du bekymmersfritt ge dig ut på de stora vägarna utan en tanke på köravstånd.

 

*Gäller Sport Tourer-versionen som är tillgänglig i mitten av 2020 och kommer att komma till kombi-versionen vid ett senare datum.

Få information om när nya MEGANE finns till försäljning

Nya MEGANE R.S. Line-versionen

Elegans hämtad från sportbilar

Exteriören av den nya MEGANE R.S. Line ger ett sensuellt intryck. Här finns F1-spoilern som kännetecknar R.S. Line, den bakre stötfångaren som nu är ännu sportigare och även de serie-anpassade 17- och 18-tums fälgarna. Interiören är lika lockande med detaljer som kolinsatser och läder med synliga stygn, läderratten med Double Diamond-ikonen, sportpedalen i aluminium och säten i Alcantara-tyg med inbyggda nackstöd. En unik personlighet som kombinerar sport med sofistikation.

Nya MEGANE R.S.

Nya MEGANE Sport Tourer

Nya MEGANE Sport Tourer

Den eleganta och modulerbara kombin

Kassar, skolväskor, resväskor...Har du ont om utrymme? Med sina muskulösa axlar, eleganta linjer, rekordstora lastlängd, generösa och modulerbara bagageutrymme, med många förvaringsfack, återskapar nya MEGANE Sport Tourer MEGANE som bilen som kombinerar elegans och mångsidighet. 

 

Finns med E-TECH Plug-in Hybrid. Nya MEGANE Sport Tourer ger dig responsiviteten och komforten hos en elbil och mångsidigheten hos en hybrid. Luta dig tillbaka och njut av åkturen.

Upptäck även nya Renault MEGANE R.S. Trophy

MEGANE R.S Trophy

Vill du veta mer?

Sportbilen som ger lite nerv till ditt vardagsliv!

Medan du väntar på din nya MEGANE

Renault E-TECH

Läs mer om E-TECH

Upptäck våra hybridmotorer.

UPPTÄCK
E-TECH Hybrider

Renault hybridbilar

Se våra E-TECH Hybridbilar

UPPTÄCK
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault