MEGANE Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

RENAULT MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID

rek.pris 378 900 kr  *
MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Zen E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris
erbjudanden

Megane Sport Tourer finns nu som plug-in hybrid.

Med sin nya E-Tech plug-in hybrid-drivlina erbjuder Megane Sport Tourer det bästa av två världar. Kör på eldrift under arbetsveckan. På helgerna växlar du till hybridläget och ger dig ut på vägarna utan att behöva oroa dig för räckvidden.

 

utrustning

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Vackra former, bekväm kupé, ett apassningsbart lastutrymme … Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har det bästa hos Megane Sport Tourer med alla fördelarna hos en hybrid.

Renault MEGANE Sport Tourer – MULTI-SENSE laddhybrid

Tre körlägen (Pure, MySense och Sport) innebär att du kan anpassa atmosfären i din kombi. Ställ in stämningsbelysningen och justera motorljudet precis som du vill ha det. I PURE-läge kan du köra helt på el i hastigheter upp till 135 km/h. Växla till MySense- eller Sport-läget så att du kan dra fördel av E-SAVE-funktionen och som säkerställer en batterinivå på minst 40%. 

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH – EASY LINK-multimediasystem

Hitta laddstationer på kartan och ställ in batteriladdningen direkt på 9,3-tums EASY LINK-pekskärmen. Från den anpassningsbara 10,2-tums förarskärmen kan du hantera batterinivån och enkelt komma åt förarassistanssystem och navigeringsinformation.

Renault Megane Sport Tourer E-Tech – förarskärm i hybrid

Ladda bilen enkelt. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller vid en offentlig laddplats kan du programmera laddningen från MY Renault eller EASY LINK-multimediasystemet. Ladda nya Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid på bara 3 timmar vid en offentlig laddplats eller mellan 4-6 timmar med kabeln hemma.  

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH – My Renault

Logga in på MY Renault och se batterinivån, programmera laddning eller förvärm kupén till en behaglig tempratur direkt i mobilen.

drivlinor

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Med vår erfarenhet och expertis inom eldrift har vi tagit fram en hybridteknik för alla.

Renault Megane Sport Tourer plug-in hybrid

en mångsidig kombi

För användning i vardagen utan att behöva tänka på bränsleförbrukningen. Går du i semestertankar? Då är det skönt att veta att det går att välja mellan hybrid- och elektriska drivlinor. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har en räckvidd på upp till 50 km(1) i helt elektriskt läge under en blandad körcykel.

 

Renault Megane Sport Tourer plug-in hybrid

en elektrifierad körupplevelse

Jämn och tyst körning, och ännu kraftigare acceleration … Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid kombinerar en innovativ växellåda med flera lägen och den senaste generationens drivlina med 1,6-litersmotor på 160 hk för en oslagbar körupplevelse.

Renault Megane Sport Tourer plug-in hybrid

bränsleekonomi i fokus

Med den laddningsbara E-Tech-hybriddrivlinan kan du starta bilen enbart på el för att minska bränsleförbrukningen och begränsa CO2-utsläppen på både korta och långa resor (med upp till 70%(1)). För ännu lägre bränsleförbrukning kan du välja växellådans B-läge och återvinna ännu mer energi.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.

(1) vid en blandad WLTP-cykel (väntar på slutligt godkännande)

versioner

MEGANE Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Zen

Zen

rek.pris 378 900  *
MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Zen E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris
Intens

Intens

rek.pris 391 900  *
MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID Intens E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris
R.S. Line

R.S. Line

rek.pris 401 900  *
MEGANE SPORT TOURER E-TECH PLUG-IN HYBRID R.S. Line E-TECH Plug-in hybrid 160
*ordinarie pris

Redo att slå dig ned bakom ratten i Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid?

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 1,3 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 29-30 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer