image

Renault Pro+

Ett modellprogram, ett nätverk och tjänster särskilt framtagna för företagskunder.

Kangoo Renault Pro Plus

Upptäck Renault Pro+

Letar du efter en global och skräddarsydd lösning?

Läs mer om Renault Pro+ och vårt utbud av transportbilar och tjänster som är utformade för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov.

Vårt utbud av transportbilar

Innovationer som hjälper dig

Innovation ligger i vårt DNA. Oavsett vad du vill ha eller behöver har vi en perfekt lösning för din verksamhet. Vi förbättrar och diversifierar hela tiden vårt utbud av transportilar och kan göra anpassningar efter dina behov. Varför inte byta till eldrift och någon av våra Z.E.-transportbilar?

Vårt utbud av transportbilar

Läs mer om vårt stora utbud av transportbilar. Renault KANGOO, Renault TRAFIC och Renault MASTER kan anpassas till din verksamhet. Du kan välja mellan hundratals konfigurationer för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov. Kaross, motorer, invändiga funktioner ... utforma transportbilen precis så som du vill ha den.

 

Upptäck

Våra påbyggnationer

Utnyttja vår skräddarsydda design på bästa sätt. Våra godkända påbyggare har produkternas industriella design i åtanke när de bygger om bilarna. Därmed kan du vara säker på att den höga kvaliteten och säkerheten hålls intakt. Du kan även dra nytta av optimala villkor, både vad gäller garanti och eftermarknadsservice.

 

Upptäck

Vårt utbud av elbilar för företag

I innovativt syfte och för att diversifiera vårt utbud erbjuder vi även två eldrivna transportbilar: Renault KANGOO Z.E, en Zero Emission-version av vår bästsäljande transportbil, och Renault TWIZY Cargo, för ansvarsfulla expressleveranser i stan.

 

Upptäck

Vårt specialistnätverk Renault Pro+

Nya och begagnade bilar, tillbehör, inredningsalternativ, finansiering, underhåll ... Våra specialistteam gör allt för underlätta ditt val och se till att hålla dig rullande.

 

Upptäck
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault