Påbyggnationer

Påbyggnationer och inredningslösningar för hantverkare.

  • Renault TAILOR MADE påbyggnationer

Upptäck våra påbyggnationer

Vi erbjuder ett stort urval av ombyggda bilar för att uppfylla dina specifika verksamhetsbehov.

Upptäck våra påbyggnationer

Renault påbyggnationer för transportbilar

Stor volym

Behöver du utrymme? Renault Master är den perfekta bilen för stora volymer. Versionerna med hytt och lastflak samt chassi med hytt finns tillgängliga med både fram- och bakhjulsdrift.

 

De har en kapacitet på 18, 20, 22 eller till och med 30 m³ och levereras med eller utan invändigt takräcke och/eller baklucka. Du kan även välja ett styvt karosskal eller ett platt flak som täcks med presenning.

 

Renault påbyggnationer för transportbilar

Isolerad och kyld

Vårt utbud av isolerade och kylda transportbilar håller kylkedjan intakt.


Oavsett om du sysslar med matberedning, catering, charkuteri eller delikatesstransporter har vi den rätta bilen för dig. Transportbil med isolerade paneler eller isotermisk box ... valet är ditt.

Renault påbyggnationer för transportbilar

Persontransport

Transportera upp till 17 personer med Combi- eller Bus-versionen av Renault TRAFIC eller Renault MASTER.

 

  • Renault TRAFIC-versionen med 6–9 platser är både bekväm och trevlig att färdas i.
  • Renault MASTER Combi-versionen med 6–9 platser har ett stort bagageutrymme på 4,7 m³ i L2H2-versionen för att få plats med både passagerare och bagage.
  • 17-sitsiga Renault MASTER Bus sätter standarden för minibussar. Du kommer garanterat att bli nöjd med den här bilen som är idealisk för kollektivtrafik och lösningar med rullstolsramp.
Renault påbyggnationer för transportbilar

Crew Cab

Crew Cab är en påbyggnadsversion som erbjuds för Renault KANGOO, Renault MASTER och Renault TRAFIC och som rymmer hela arbetslaget.

 

Upp till fem personer får bekvämt plats utan att du behöver tumma på lastutrymmet.

 

Renault påbyggnationer för transportbilar

Flak

Tippflak erbjuds för Renault MASTER L2 och L3 och gör det enklare att transportera och lossa löst material.

 

Konventionellt flak eller trevägstippflak är en idealisk lösning för lokala myndigheter, väg- och vattenbyggnadsbranschen och hantverkare.

 

Renault påbyggnationer för transportbilar

Färdtjänst

Vår specialistavdelning har lång erfarenhet när det gäller att ta fram fordon för rörelsehindrade och kan erbjuda ett antal speciallösningar.


Våra bilar för rörelsehindrade erbjuds för Renault TRAFIC och Renault MASTER och möjliggör transport av mellan en och nio passagerare även med rullstol.


Upptäck även våra förar- och förflyttningshjälpmedel lämpliga för enskilda och även för taxinäringen, välgörenhetsorganisationer och hälso- och sjukvården.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer