Renault TAILOR MADE

Inredningslösningar för hantverkare.

  • Renault Tailor Made inredningslösningar

Renault TAILOR MADE

Du bygger Sverige. Vi hjälper till på vägen.

En prydligt organiserad transportbil är en förutsättning för ett effektivt arbete. Det värsta du vet är att leta efter verktyg. Det bästa du vet är att använda dem.

Därför har Renault tillsammans med Modulsystem tagit fram skräddarsydda inredningar anpassade för våra transportbilar Renault Kangoo, Master och Trafic. Våra skräddarsydda inredningar är specialanpassade för yrkesgrupperna snickare, VVS-montörer, elektriker och målare för att göra det dagliga arbetet mer välorganiserat.


När du beställer vårt Tailor Made-paket monteras inredningen innan din nya transportbil anländer till din lokala Renault återförsäljare och du har naturligtvis fulla garantier*.


Intresserad av att få mer information gällande våra skräddarsydda inredningar? Kontakta din lokala Renault återförsäljare för vidare information.

Upptäck även

  • Renault transportbilar

Renault Pro+

Vårt utbud av transportbilar

* Modul-System lämnar 5 års garanti på egentillverkade produkter samt på arbete utfört av Modul-System Service Center. För alla el artiklar lämnas 2 års garanti. På övrigt sortiment följs respektive leverantörs garantivillkor. Vid åberopande av garanti gäller faktura som garantisedel.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer