image

Elbilar för företag

Är ditt företag ansvarsfullt? Låt andra se det! Kör 100 % eldrivet.

Med utbudet av elbilar från Renault får du utmärkt energieffektivitet utan att kompromissa med prestandan. Vårt mål är att hjälpa dig utveckla verksamheten samtidigt som du bidrar till att skapa en bättre miljö.

Kangoo ZE

Kangoo Z.E.

Kangoo Z.E. erbjuds nu med 100 % eldrift och kan användas på många olika sätt. Den är robust, mångsidig, lätthanterlig, kompakt och ren. Dessutom erbjuds olika alternativ som gör den ännu effektivare.

 

upptäck Kangoo Z.E

Nya Zoe

Nya Zoe har en mängd tekniska innovationer och ger dig mycket räckvidd för pengarna. Den uppfyller bilparkens alla behov genom att kombinera innovation, besparingar och körglädje.

 

upptäck Nya ZOE

Därför ska du köra eldrivet i din verksamhet

Hantera dina utgifter med elbil

Hantera dina utgifter

En elbil är inte dyrare att köra än en konventionell bil. Tvärtom faktiskt. Tack vare de minskade underhållskostnaderna kommer du att spara pengar.

Kör ansvarsfullt 365 dagar om året

I och med att konventionella bilar inte får användas i stadskärnorna i allt högre utsträckning har elbilar nu blivit ett verkligt alternativ för företagskunder.
 

Välj en framtidslösning

Elbilen är ett direkt svar på miljö- och bullerproblemen som finns i städerna idag. Att köra eldrivet innebär att du kör ansvarsfullt, vilket även förbättrar din image.

 

Kangoo ZE

Dra fördel av skattelättnader

Gå över till eldrift så kan du även dra fördel av ett antal skattelättnader som underlättar valet. Så varför vänta? Gå över till eldrift.

 

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer