image

Renault Försäkring

Renault Försäkring försäkrar alla Renaultbilar och passagerare i bilen. Hel- eller halvförsäkring – det finns en försäkring för just dina behov.

Renault försäkring

för ett tryggt bilägande

Renault Försäkring

På Renault Försäkring försäkrar vi bara Renault. Det betyder att vi är experter på din bil och är noga med att den alltid hanteras på bästa sätt.

Vi vet också att din Renault mår bäst av att slippa främmande reservdelar. Som enda bolag i landet garanterar vi därför att din bil alltid repareras med Renault Originaldelar. På så vis fortsätter den vara lika dynamisk, säker och fransk som den dag den lämnade fabriken.

 

När du köper en ny svensksåld Renault personbil ingår Personvagnsgaranti (vagnskadegaranti) i tre år från första registreringsdagen. Halvförsäkringen passar dig som har en ny bil med gällande personvagnsgaranti. När vagnskadegarantin har gått ut så rekommenderar vi en helförsäkring.

 

Renault Försäkring är ett samarbete mellan Renault och If Skadeförsäkring.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer