Business Relax Leasing

Ett bekymmersfritt bilinnehav inkl. service och försäkring.

  • Renault Företagsleasing

Företagsleasing

Business Relax Leasing

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Väljer du Business Relax får du en helhetslösning som inkluderar finansiering, service och försäkring.

Vid inköp av personbil till verksamheten är det generellt inte tillåtet att dra av ingående moms. Vid leasing får företaget normalt dra av 50% av momsen på leasinghyrorna. Villkoret är att bilen körs minst 100 mil/år i företagets verksamhet. Om bilen hyrs eller leasas för persontransporter enligt taxitrafiklagen, körkortsutbildningar eller transport av avlidna får all moms dras av. 

 

Business Relax erbjuds för både personbilar och transportbilar. Grunden i Business Relax är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Vissa återförsäljare erbjuder även garanterat restvärde. Leasingavtalet är givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift.

 

Välj mellan fast eller rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar). Leasingavtalet läggs normalt upp på 24 - 48 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka.

 

Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

 

För företag med större vagnparker samt stat, kommun, och landsting är ni välkomna att kontakta Renault Nordic fleet.sverige@renault.com 

Vad ingår i Business Relax leasing?

Care Pro service & reparationsavtal
Care Pro service & reparationsavtal

I Business Relax ingår finansiering och vårt service & reparationsavtal Care Pro.

 

Med Renault Care Pro får ert företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som andrahandsvärde på bilarna säkras så att de kan bibehållas i toppskick. Med Renault Care Pro får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller hos samtliga auktoriserade Renault verkstäder.

 

Just nu erbjuder vi Renault Care Pro från 189 kr/månad (36 månader, totalt 6 000 mil) för utvalda personbilar och transportbilar.

 

Renault Försäkring
Renault Försäkring

Väljer företaget Business Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilinnehav. Företaget får 20% rabatt på personbilar och 15% rabatt på transportbilar på premien med Renault Försäkring.

 

Läs mer om våra försäkringar för transport- och företagsbilar.

Fri lånebil
Fri lånebil

Väljer du Business Relax så erbjuds du fri lånebil vid planerad service. Observera att lånebil måste förbokas hos återförsäljaren.

Assistans
Assistans

Renault Assistance finns där för dig vid oförutsedda händelser och ingår under hela perioden. Oavsett var du befinner dig i Europa kan Renault Assistance förse dig med:

 

  • Reparation på plats om detta är möjligt eller bärgning till närmaste Renault verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende under tiden bilen är på verkstad.
  • Renault Företagsleasing

Renault Billeasing

Förmånlig leasing utan avgifter

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Företaget får normalt dra av 50% av momsen på leasingkostnaderna och dessutom är kostnaden fullt avdragsgill mot företagets resultat.

Vid köp av bilen är ingen del av momsen avdragsgill. Undantag gäller för taxi-, begravnings-, bilskole- och uthyrningsföretag som kan lyfta hela momsen vid både köp och leasing. 

 

Renault Billeasing är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Hos vissa återförsäljare kan du även få garanterat restvärde. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift.

 

Välj mellan fast eller rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar).Leasingavtalet läggs normalt upp på 24-48 månader, men i specifika fall även 12-84 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka.

Vad vill du göra?

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer