image

Renault Billån

För dig som vill äga din bil och betala per månad.

DU SLIPPER UPPLÄGGNINGS- OCH AVIAVGIFTER

Många aktörer på marknaden lockar med en låg ränta, men lägger sedan på olika avgifter som gör att den effektiva räntan – och därmed månadskostnaden – blir betydligt högre än man tror. När du väljer Renault Billån så slipper du både uppläggnings- och aviavgifter.

 

Som privatperson betalar du en kontantinsats (eller med inbytesbil) på minst 20% av bilens pris. Resterande belopp kan du delbetala på 84 månader vid ny bil och upp till 72 månader på en begagnad bil, beroende på bilens ålder. Skulle du vilja sälja bilen tidigare, så löser du din låneskuld utan extra avgifter. Räntan på lånet är avdragsgill i din skattedeklaration. Tecknar du Renault Billån ingår även 3 månader låneskydd utan kostnad.

Renualt billån

Renault Smarta Billån

Eftersom Renaults bilar håller ett högt andrahandsvärde så kan du lägga upp en kortare löptid, tex. 36-48 månader och en restskuld efter periodens slut. Detta möjliggör större valfrihet, lägre månadskostnad och möjlighet att byta bil lite oftare. Efter kontraktsperiodens slut kan du antingen byta till en ny Renault, förlänga ditt lån eller betala din restskuld.
 
Eventuellt överskott mellan marknadsvärdet och din restskuld tillfaller dig som ägare av bil och kan användas som kontantinsats vid nästa bilaffär

Fördelar med Renault billån

Fördelar med Renault Billån

 • Inga uppläggnings- eller aviavgifter
 • Bra rabatt på försäkringspremien hos Renault Försäkring.
 • Låneskydd kostnadsfritt i 3 månader (för dig mellan 18-63 år)
 • Fri förtidslösen och extraamortering när du vill.
 • Räntan kan vara fast eller rörlig.
 • Lånetid upp till 7 år på ny bil och upp till 6 år på begagnad bil.
 • Med Renault Relax Billån ingår både service och försäkring

Våra finansieringslösningar

Med Renault Relax Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. I månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.

Renault finansiering och försäkring

Finansiering

I Renault Relax Billån är förstås Renault Billån det givna alternativet, det hörs ju inte minst på namnet. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Renaultkortet får du en extra drivmedelsrabatt på 25 öre under tre månader. Renault låneskydd ingår fritt i tre månader, för mer information klicka in på länken Låneskydd.

Renault försäkring

Försäkring

För dig som väljer Renault Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter även 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). Allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt, så du kan ägna dig åt roligare saker.

Renault service

Service

Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

 

Service innehåller:

 • Byte av motorolja/oljefilter/packning
 • Säkerhetskontroller
 • SlitagekontrollerIntervalltillägg (t. ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem).
 • Funktionalitetskontroller

Vill du ha mer?

Alt Image C29

Vårt låneskydd

Med Renault Låneskydd kopplat till ditt Billån ger du dig själv och din familj ekonomisk trygghet.

upptäck låneskydd

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer