image

Renault Relax Billån

Med Renault Relax Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. I månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.

Våra finansieringslösningar

Renault finansiering och försäkring

Finansiering

I Renault Relax Billån är förstås Renault Billån det givna alternativet, det hörs ju inte minst på namnet. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Genom Renaultkortet får du en extra drivmedelsrabatt på 25 öre under tre månader. Renault låneskydd ingår fritt i tre månader, för mer information klicka in på länken Låneskydd.

Renault försäkring

Försäkring

För dig som väljer Renault Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter även 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). Allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt, så du kan ägna dig åt roligare saker.

  • Renault service

Service

Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

 

Service innehåller:

  • Byte av motorolja/oljefilter/packning
  • Säkerhetskontroller
  • SlitagekontrollerIntervalltillägg (t. ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem).
  • Funktionalitetskontroller

Vill du ha mer?

Upptäck våra tilläggstjänster.

  • Alt Image C29

Vårt låneskydd

Med Renault Låneskydd kopplat till ditt Billån ger du dig själv och din familj ekonomisk trygghet.

VÅRT LÅNESKYDD

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer