image

Familjebilar från Renault

En familjebil ska rymma mycket och köra bekvämt och säkert. Vi har flera bilmodeller för olika behov – den lilla familjens smidiga mellanklassbil till en stor familjebil med nio sittplatser. Upptäck familjebilarna hos Renault.

Komfort, utrymme och säkerhet

Komfort och utrymme

De viktigaste kraven på en bra familjebil är god komfort, stora utrymmen och högsta möjliga säkerhet.

Komfort och utrymme går hand i hand. En större bil ger utrymme för fler sittplatser, så att alla kan åka med. Det gör det lättare för alla att komma in i och ut ur bilen vid raststopp.  Det innebär också mer benutrymme för alla passagerare, och mindre trängsel i baksätet – något som snabbt kan bli obekvämt på längre resor. Lastutrymmet måste också räcka till all packning som behövs, så att inget nödvändigt måste lämnas hemma.

 

Säkerheten är så klart alltid viktig på vägarna. Men när det gäller familjebilar blir säkerhetskraven ännu högre. Detta för att familjebilar regelbundet åker med flera passagerare, och dessutom ofta är större, tyngre, mer fullpackade än andra bilar.

Upptäck Renault MEGANE Sport Tourer
Renault Megane Sport Tourer
Renault KADJAR

Pålitlig

Familjebilen måste därför vara pålitlig, förutsägbar och lätt att köra.

Den måste även vara utrustad med säkerhetssystem som erbjuder hög aktiv säkerhet. Den ska också vara väl konstruerad och utrustad med bra krockkuddar, som kan rädda liv om olyckan slår till.

 

Familjebilen ska helt enkelt ha plats för hela familjen och vara trygg och bekväm att resa i. Men framförallt, den ska göra plats livet för härliga semesterresor, spännande aktiviteter och en bekymmersfri och säker transport vardagen.Den bästa familjebilen lever upp till alla dessa krav.

 

Den bästa familjebilen hittar du hos Renault.

Upptäck Renault KADJAR
 • SubPrefooter Icon

  5 års garanti på personbilarvi garanterar ett tryggt bilköp

 • SubPrefooter Icon

  Prova modellensom du vill ha

 • SubPrefooter Icon

  Kör med självförtroendemed Renault-garantier

 • SubPrefooter Icon

  Gör livet enklaremed MY Renault