Vår kompletta laddningslösning

Vi har, tillsammans med vår laddpartner NewMotion (en del av Shell Group), tagit fram en komplett och fullständigt kompatibel laddningslösning. Du får en Renault Z.E.-Ready smart laddbox och ett Renault Z.E. laddkort som ger dig laddmöjligheter inte bara i hela Sverige utan i hela Europa. Med över 155 000 laddstationer att välja bland kör du alltid säkert på både korta och långa resor.

Ladda med laddbox

Laddboxpaketet

Renault ZOE laddboxpaket

Gör det enkelt för dig

Nya Z.E.-Ready Smart Laddboxpaket

Laddboxpaketet innehåller en Z.E.-Ready* smart laddbox med 3-fas och en effekt på 3,7-22 kW. Du väljer mellan Standardinstallation eller Z.E.-Ready installation. Därtill får du 12 månaders support och abonnemang samt 2 års garanti. 

 

* Z.E.- Ready är ett Renault-skyddat varumärke som tilldelas kvalificerade partners som uppfyller Renaults speciella krav och standarder för installation. En Z.E.- Ready-certifierad installation garanterar full kompatibilitet mellan laddningsutrustning och Renaults elbilar och är en garanti för högsta säkerhet och prestanda.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Komplett laddpaket till laddbara bilar

Starta dagen med fulladdade batterier

Kombinera din nya ZOE eller CAPTUR/MEGANE Plug-in hybrid med ett komplett paket som tillfredsställer bilens alla laddbehov. I paketet ingår en säker och lättanvänd laddbox som vi monterar på plats hos dig. Du får tillgång till app- och webbtjänster så att du enkelt kan styra och kontrollera dina laddningar. Med det laddkort som ingår kan du ladda på över 155 000 ställen i Europa.

 

Z.E Ready Smart laddbox erbjudande

Z.E. Ready Smart laddboxpaket:

10 195 kr med standardinstallation*


13 695 kr med Z.E-Ready standardinstallation**

 

✓ 3-fastinstallation
✓ Lätt att använda
✓ Passas Renault elbilar och Plug-in hybrider, även för andra märken
✓ 12 månaders support och abonnemang
✓ 2 års garanti

Abonnemanget innehåller:

Abonnemang

*Rek. försäljningspris vid privatköp, och efter grönt skatteavdrag (läs mer på skatteverket.se). I priset ingår: en Z.E.-Ready smart laddbox med effekt på 3,7- 22 kW. 3-fas standardinstallation, och 12 månaders abonnemang samt 2 års garanti. Rek. ord. försäljningspris 19 990 kr.

**Rek. försäljningspris vid privatköp, och efter grönt skatteavdrag (läs mer på skatteverket.se). I priset ingår: en Z.E.-Ready smart laddbox med effekt på 3,7- 22 kW. 3-fas ZE-Ready standardinstallation, och 12 månaders abonnemang samt 2 års garanti. Rek. ord. försäljningspris 26 990 kr.

Upptäck fördelarna

Renault elbilar - ladda hemma

Starta dagen med fulladdade batterier

Vi strävar efter easy life – varje dag. Det ska vara enkelt att köra, ladda och köra iväg igen

Ladda snabbt

Med Renault Z.E.-Ready smart laddbox hemma får du en effekt på upp till 22 kW. Det innebär att du laddar upp till åtta gånger snabbare än med standarduttag.

 

Passar alla Renaults laddbara bilar 

Renault Z.E.-Ready smart laddbox är redo att användas för alla Renaults laddbara modeller. Passar till dagens och morgondagens elbilar och Plug-in hybrider.

 

Ladda säkert

Renault smart laddbox har Typ 2 uttag som klarar hög belastning under lång tid. Laddaren kommunicerar med bilen och vid eventuella fel stoppar laddningen direkt.

 

Kundservice och support

Få hjälp dygnet runt, alla dagar i veckan via

telefon: +46 (0)8 5576 9569

email: kundservice@newmotion.com

Ladda borta - Renault elbil

Laddning på resande fot

Så många laddstationer i din närhet att du håller räckviddsångesten på avstånd

Ett av de största laddnätverken i hela Europa
Med Z.E.-kortet får du tillgång till över 2 000 laddstationer i Sverige (antalet växer för varje dag). Och inte minst 155 000 laddstationer i hela Europa.

 

Z.E.-kortet/Z.E.-taggen är din nyckel
Det ska vara smidigt att ladda var du än befinner dig. Z.E.-kortet/Z.E.-taggen fungerar som din nyckel när du ska ladda på samtliga offentliga laddstationer. 

 

Hitta lediga laddstationer i appen
Bli meddelad när din favoritladdstation är tillgänglig. Och hitta lediga offentliga laddstationer när du är på väg. Du kan se priset innan laddning.

Framtidssäkrade lösningar

Teknik i framkant förberedd för morgondagen

Laddboxar som passar både dagens och morgondagens elbilar och Plug-in hybrider

Våra Z.E.-Ready smarta laddboxar är dimensionerade inte bara för dagens behov,  utan är konstruerade för att lätt kunna uppgraderas till högre effekter inom en nära framtid. Utöver det är de robust byggda och tål en frekvent användning i den omväxlande väderlek som råder i Sverige.

 

Certifierad säkerhet
Överensstämmer med den internationella standarden för säkerhet, kvalitet och konsistens för laddningssystem för elbilar (IEC 61851) samt Z.E.-Ready-certifierad. 

 

RFID- godkänt
Säker bruksanvändning.

 

Uppkopplad
Via GPRS – inget behov av kablad Ethernet.

 

Vädertålig
IP54-klassifierad och robust (IK10).

 

Garanti
2 års garanti på Z.E.-Ready smart laddbox.

Smarta tjänster - Renault ZOE

Ha koll på allt direkt i mobilen eller i datorn

Allt samlat på samma ställe

Ladda ner appen till din mobil och få all viktig användardata som rör din elbil och laddning både hemma och på offentliga laddstationer. Håll koll och spara pengar.

 

Smidig återbetalning

Få automatisk återbetalning från arbetsgivaren, leasingbolaget eller ditt eget företag. Gästanvändare kan också ladda och kunden får detaljspecifikation på den laddningen för återbetalning om så önskas. 

 

Enkel administration

Konfigurera och hantera din laddbox enkelt via my.newmotion.com. Få insikt i användardata i realtid, t. ex kWh-användning, kostnader och CO2-besparingar.

 

Laddinsikt
Håll koll på din laddbox och dess kostnader.

Installation

Enkel och smidig installation

Vår samarbetspartner tar hand om allt så att du snabbt kan börja ladda hemma. Renaults laddpartner NewMotion har lång erfarenhet av installationer. NewMotion är en av Europas största laddpartner och har redan installerat över 155 000 laddboxar. Allt arbete utförs av erfarna och Z.E.-Ready auktoriserade elektriker.

Garanti på installation 2 år
Garanti på installation 2 år
Auktoriserade elektriker gör jobbet.
Auktoriserade elektriker gör jobbet.
Kundtjänst öppet dygnet runt
Kundtjänst öppet dygnet runt

Z.E.-Ready - Standardinstallation av laddboxpaket

Ett elektriskt samarbete

Elektriskt samarbete

Tillsammans får vi fart på Europa

Det är en elbilsrevolution på gång – och du är en del av den

Renault är den största* elbilstillverkaren i Europa. Vad kan då vara mer naturligt än att erbjuda laddmöjligheter tillsammans med en av Europas största laddpartner NewMotion (en del av Shell Group). Samarbetet mellan Renault och NewMotion gör det ännu enklare för dig att ta dig fram oavsett var du befinner dig. Med en laddbox hemma och över 155 000 laddstationer i Sverige och över hela Europa kör du alltid på ren, elektrisk energi. Vi finns här för dig.

 

* Räknat på perioden 1 jan 2010-31 dec 2018.

För ett enklare billiv

Enklare billiv med ZOE

Ett billigare och smartare bilägande

Att äga bil ska vara enkelt

Det ska vara smidigt och enkelt att äga bil – det ska också vara billigt och bekvämt utan att tumma på säkerhet och kvalitet. Med Renault får du allt du behöver för ett livslångt bilägande.

Ladda-hemma-bidrag

Skatteavdrag för grön teknik

Vid installation av laddbox får du 50% skatteavdrag på arbete och material (max 50 000 kr/person och år). Fungerar ungefär på samma sätt som rut och rot.  

Renaultkortet

Finansiering med Renaultkort

Du har alltid 4 månaders avgifts- och räntefri delbetalning på köp som du gör hos din Renaulthandlare.

MY Renault

MY Renault

Med appen My Renault håller du koll på allt som rör din bil, från registreringsuppgifter och information om din Renaultbil till din senaste besiktning. Och du håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna hos Renault och mycket mer. 

NewMotion

NewMotion EV Charging

Ladda ner NewMotion EV Charging-appen för att få koll på tariffer, laddningshastighet och tillgänglighet. Och få info om den uppskattade laddningstiden, räckviddsökning och kostnaden för din laddningssession. Du kan även starta och stoppa laddningssessioner på ett flertal laddningsstationer.

FRÅGOR OCH SVAR

Det är ju alltid i den finstilta texten allt viktigt står.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer