Nya Megane E-Tech 100% electric är Renaults senaste tillskott i helelektriskt utförande. Det är en modern elbil som klarar 0-100 kilometer i timmen på 7,4 sekunder med en maxfart på 160 kilometer i timmen och en räckvidd på upp till 47 mil per laddning. En bil som andas livfullhet och spontanitet.

 

Det finns en hel del skillnader mellan nya Megane E-Tech electric och den klassiska föregångaren. En av dem är storleken, där den helelektriska är lite kortare än den klassiska, samt det aningen större bagageutrymme på 440 liter. Men framförallt är det den revolutionerande CMF-EV-plattformen som sticker ut. Med ett tunt batteri på 60 KWh och en kompakt elmotor på 160 kWh klarar nya Megane E-Tech electric det mesta. Bilen är också smidigare och mer rymlig än tidigare, tack vare den optimerade viktfördelningen som ger bilen en lägre tyngdpunkt.

Upptäck nya Megane E-Tech 100% electric - här är alla spännande detaljer i bilen

Det nya SUV-inspirerade frampartiet med Sedan-kaross, bilens guldkromade detaljer och svart starburst-tak ger Megane E-Tech electric ett spännande och modernt utseende.

 

Men det är inte bara utsidan som har nya spännande detaljer, bilen rymmer även många spännande detaljer på insidan. Bland annat hård- och mjukvarulösningen OpenR.

 

OpenR är baserat på operativsystemet Android Automotive vilket innebär att OpenR har stöd för de flesta av dina favoritappar.OpenR hjälper dig att planera din körning, sparar omgivnings- och körinställningar och med smart röststyrning får du hjälp för en säkrare upplevelse ute på vägarna.