Information med anledning av Covid-19

Covid-19

  • Information från Renault

Med anledning av COVID-19 värnar vi på Renault Nordic AB tillsammans med våra svenska Renault-återförsäljare om våra kunders och medarbetares hälsa.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att ditt besök ska vara så tryggt och säkert som möjligt för dig och våra medarbetare. Och vi stannar alla hemma om vi känner oss sjuka eller har symptom. Våra Renault-återförsäljare och verkstäder har fortsatt öppet och är som alltid redo att hjälpa dig i ditt bilägande. Vi rekommenderar dock att du kontaktar din återförsäljare innan besöket. Kontaktuppgifter finns HÄR.

 

Renault följer utvecklingen noga och det är viktigt för oss att ta hand om våra kunder, återförsäljare och anställda. Ta hand om er! 

Ni kan också dra fördel av våra onlinetjänster:

  

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer