Läs mer om Renault Pro+

Vårt utbud av transportbilar

Läs mer om vårt stora utbud av transportbilar. Renault KANGOO, Renault TRAFIC och Renault MASTER kan anpassas till din verksamhet. Du kan välja mellan hundratals konfigurationer för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov. Kaross, motorer, invändiga funktioner ... utforma transportbilen precis så som du vill ha den.

Våra påbyggnationer

Utnyttja vår skräddarsydda design på bästa sätt. Våra godkända påbyggare har produkternas industriella design i åtanke när de bygger om bilarna. Därmed kan du vara säker på att den höga kvaliteten och säkerheten hålls intakt. Du kan även dra nytta av optimala villkor, både vad gäller garanti och eftermarknadsservice.

Vårt utbud av Z.E.-bilar

I innovativt syfte och för att diversifiera vårt utbud erbjuder vi även två eldrivna transportbilar: Renault KANGOO Z.E, en Zero Emission-version av vår bästsäljande transportbil, och Renault TWIZY Cargo, för ansvarsfulla expressleveranser i stan.


Vårt specialistnätverk Renault Pro+

Nya och begagnade bilar, tillbehör, inredningsalternativ, finansiering, underhåll ... Våra specialistteam gör allt för underlätta ditt val och se till att hålla dig rullande.

Specialtjänster

Din tid är dyrbar. Läs mer om tjänsterna som vi erbjuder för att hjälpa dig köpa och underhålla din bil. Finansering och skattelösningar, inredning och tillbehör, administrering av fordonsparker, underhåll med mera. Det är vårt jobb att underlätta varje aspekt av ditt liv.