Uppskatta din dagliga förbrukning

Vi uppskattar bränsleförbrukningen för den valda versionen.Få en uppskattning med några få klick genom att ange information om dina körvanor.

* WLTP-certifierad, förbrukning under en hel cykel.

Metod för simulatorberäkning: De beräknade siffrorna motsvarar en genomsnittlig förbrukning baserat på bilens kända användning (beräknad från eller tillhandahållen av interna data). Resultatet förfinas sedan med hjälp av användningsinformation som kunden tillhandahåller. Den här uppskattningen tillhandahålls i informationssyfte och kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden. Simuleringar utgör inte en garanti från Renault om bilens faktiska bränsleförbrukning under verkliga förhållanden, och är inte avsedda att användas istället för information om certifierad förbrukning (WLTP) på webbplatsen.

Lagstadgad information om certifierad bränsleförbrukning: Sedan den 1 september 2018 är nya lättare motorfordon certifierade i Europa enligt WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Mätvärdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer bättre med verkligheten med den här standarden än med den tidigare NEDC-standarden.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer