tillbehör

Kolla in ett antal tillbehör speciellt utformade för att stärka Renault Rafales stil, vilket gör varje resa mer extraordinär än den förra.

design

Få din Rafale att sticka ut. Lägg till en personlig touch eller lyft fram bilens coupé-SUV-design, med dessa skräddarsydda tillbehör.

exteriört stylingpaket

Med detta paket kan du skräddarsy din Renault Rafale coupé SUV-kaross för att framhäva en djärv design och ta fram personligheten. Finns i pärlemorskimrande vit och himmelsblå, paketet matchar karossens nyanser perfekt.
sidosteg.

sidosteg

Sidostegen har en ny sportig modern design, perfekt i linje med Renault Rafales stil. De gör det enkelt att nå taktillbehör och skyddar karossen från mindre stötar.

bakspoiler

Lägg till en touch av sportighet till din Renault Rafale-kaross och förbättra den aerodynamiska designen. Finns i blanksvart.

välkomstbelysning under bilen

Hitta ditt fordon enkelt även på dåligt upplysta platser. Underredets välkomstljus aktiveras med fjärrkontroll eller när du närmar dig din bil.

Alpine golvmattor

Satsa på dessa högkvalitativa textilgolvmattor med blå toppsömmar och den exklusiva Alpine-logotypen skräddarsydda för din Renault Rafale. Set med 4 mattor som fästs enkelt med clips.

sportpedaler

Sportpedaler tillför sportighet vid förarplatsen.

komfort

nackstödsdyna

Den bakre nackstödsdynan ger stöd och en känsla av välbefinnande. Dess finish, toppsömmar och äkta Alcantara-beklädnad bidrar till kupéns sofistikerade stil.

multifunktionell förvaringslösning

Ge baksätespassagerare en mängd olika praktiska ställen att förvara sina vardagliga föremål. Denna Renault-märkta förvaring i gråmelerat har snygga sömmar och kan även rymma en digital surfplatta.

nackstödshängare

Montera enkelt en hängare på nackstödet för att ta med din jacka eller blus på resan. Dina kläder kommer fram skrynkelfritt.

transport och skydd

Vårt utbud av tillbehör är speciellt designat för Renault Rafale, så att du kan njuta fullt ut av dina resor och utomhusaktiviteter.

dragkrokar

Olika typer av dragkrokar finns tillgängliga, inklusive den verktygsfria avtagbara svanhalsdragkroken och elektriska infällbara. När kulleden har tagits bort blir de infällbara och löstagbara dragkrokarna osynliga, vilket bevarar Renault Rafales design.

quickfix takräcken

De verktygsfria, lättinstallerade quickfix-takräckena för cykelhållare, skidshållare eller takbox.

bagagerumsmatta

Bagagerumsmattan är perfekt för att köra smutsiga föremål, ger effektivt skydd för den ursprungliga mattan och anpassar sig sömlöst till formen på bagaget.

easyflex bagagerumsskydd

Det justerbara, vattentäta, halkfria easyflex-bagageskyddet fälls ihop, fälls ut och justeras för att täcka hela ytan, formas efter de olika bagageformationerna, ryggstöden och baksätet.

golvmattor och bagagematta

Gummigolvmattorna är bekväma, tvättbara och vattentäta. Deras upphöjda kanter skyddar mattan från vatten, lera och smuts. Premium golvmattor och bagagerumsmatta är ett elegant och bekvämt sätt att täcka och skydda kupén och bagageutrymmet.