openR link multimediasystem med Google inbyggt

openR link med inbyggt Google och över 50 appar

OpenR link multimediasystemet med inbyggt Google¹ ger tillgång till ett brett utbud av anslutna tjänster. Rita din rutt på Google Maps² med hjälp av röstkommandon från Google Assistant och håll ögonen på vägen. Google Play³ erbjuder mer än 50 appar: lyssna på din favoritmusik med Amazon Music, eller håll dig uppdaterad med sportuppdateringar med L’Equipe för Renault.

realtidsnavigering

Google Maps² uppdateras automatiskt i realtid och ger dig sinnesfrid när du kör, även om du tappar nätverksanslutningen. Om det finns ett hinder på vägen beräknas din rutt automatiskt om. Undvik obehagliga överraskningar som vägavstängningar, nya enkelriktade gator och tillfälliga omvägar.

röststyrning

Med röstkommandon från Google Assistant² håller du två händer på ratten. Be den göra solarbay® mörkare, skicka textmeddelanden, lyssna på musik eller justera innertemperaturen, allt utan att ta blicken från vägen.

Över 50 bilanpassade appar

Waze och EasyPark för Renault: med openR-länksystemet och Google Play3 är det bara några av apparna som kommer att följa med dig i din Renault Rafale.

EasyPark

Waze

¹ Google, Google Play, Android Auto, Google Maps är varumärken som tillhör Google LLC² Mina Renault-anslutna tjänster, Google Maps och Google Assistant är gratis i 5 år från det datum då ditt fordon levererades.

² Mina Renault-anslutna tjänster, Google Maps och Google Assistant är gratis i 5 år från det datum då ditt fordon levererades.
³ Du behöver tillgång till ett dataabonnemang för att använda appar som laddats ned från Google Play. För att göra detta, dela bara telefonens anslutning med din Renault. Du kan också prenumerera på ett separat abonnemang med vår partner Orange (pay-as-you-go), där de första 3 GB är gratis (giltigt i 6 månader).

Visa mer