Megane E-Tech plug-in hybrid

MEGANE FINNS NU SOM PLUG-IN HYBRID

e-tech drivlina med laddhybridteknik

Megane erbjuder det bästa av två världar, så att du får en oslagbar körupplevelse. Kör på el från måndag till fredag. På helgerna växlar du till hybridläget och ger dig ut på vägarna utan räckviddsbekymmer.

DRIVLINA

LADDHYBRID

En mångsidig HATCHBACK

Din Megane E-Tech plug-in hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 50 km* i blandat läge, så att du kan köra utan att förbruka något bränsle. Oavsett om du kör de dagliga ärendena eller är på semester, så kan du koppla av bakom ratten. När du kan växla mellan elektrisk drivlina och hybriddrivlina slipper du oroa dig över räckvidden.

*Gäller enligt WLTP (Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure) körcykeln (blandad körning).

En körupplevelse utan motstycke

Jämn och tyst körning, enastående respons och ännu mer kraftfull acceleration – Megane E-Tech plug-in hybrid kombinerar en innovativ växellåda med flera lägen och den senaste generationens 1,6-litersmotor på 160 hk för körglädje utan motstycke.

Begränsad bränsleförbrukning

Börja köra i eldriftsläge automatiskt med E-Tech plug-in hybrid-drivlinan. Minska bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen på både korta och långa färder (med upp till 70 %*). Aktivera växellådans B-läge för att optimera energiåtervinningen.

* vid en kombinerad WLTP-cykel.

UTRUSTNING

Multi-sense

Tre körlägen (Pure, MySense och Sport) innebär att du kan anpassa atmosfären i din sedan. Ställ in stämningsbelysningen och justera motorljudet precis som du vill ha det. I Pure-läget kan du välja att köra med eldrift i upp till 135 km/h. Växla till MySense- eller Sport-läget för att kombinera eldrift och förbränning för en mer dynamisk körning. I Sport-läget får du en ännu mer kittlande upplevelse bakom ratten.

Fullutrustad förarplats

Se var det finns laddstationer på kartan och programmera enkelt batteriladdningen direkt på easy link-pekskärmen. Från förarskärmen kan du hantera batterinivån och enkelt komma åt våra innovativa förarassistanssystem och navigeringsinformation.

Laddkablar

Ladda bilen enkelt. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller vid en offentlig laddplats kan du programmera laddningen från MY Renault eller EASY LINK-multimediasystemet. Ladda Megane
E-Tech plug-in hybrid på bara 3 timmar vid en offentlig laddplats eller mellan 4-6 timmar med kabeln hemma.

VERSIONER

 

Equilibre

Megane Equilibre E-Tech plug-in hybrid 160

TECHNO

Megane Techno E-Tech plug-in hybrid 160