tillbehör - Renault Captur

Botanisera bland alla tillgängliga tillbehör till din Renault Captur. Allt utformat för att förbättra din reseupplevelse. En känsla av sofistikerad stil med en totalupplevelse i din välutrustade bil, både vad gäller transport och säkerhet. En bil som följer med dig till alla dina utomhusaktiviteter.

design

Uttryck din personlighet med hjälp av anpassade tillbehör till exteriören på din Renault Captur. Kombinera funktionalitet med det unika.

exteriört stylingpaket

Styla din Captur till en sportigare look genom att välja exteriörpaketet "pärlgrå", "höglandsgrå" eller "blanksvart". Inkluderar främre och bakre stötfångare och backspegelkåpor*.

*exklusive blanksvart

backspegelkåpor

Addera en extra touch av stil och personlighet till din Captur med backspegelkåpor. Extra elegans med finishen "pärlgrå" eller "höglandsgrå".

premium instegsramp

Satsa på en sportig stil som sticker ut från mängden. Med en högkvalitativ finish skyddar det robusta och eleganta insteget den nedre delen av karossen och gör det lättare att nå när du ska lasta på taket.

stilfulla takrails

Gör din bil ännu mer originell genom att lägga till snygga takrails som framhäver din Renault Captur SUVs personlighet.

välkomstbelysning under bilen

Hjälper dig att hitta din Renault Captur i dåligt upplysta områden. När du närmar dig ditt fordon projicerar den ett välkomnande ljus på marken för att guida dig rätt.

upplevelse

Lämna inget åt slumpen. Njut av ökad komfort och en härlig känsla i bilen med Renault-tillbehör som gör hela skillnaden.

svart nackstödskudde bak för ökad komfort 

Den bakre nackstödsdynan ger stöd och en skön känsla med en yta av alcantara. Den svarta kudden är skräddarsydd för dig och är kompatibel med alla versioner av Captur. Den är löstagbar och kan kan sättas dit eller tas bort när du vill.

mobilt armstöd bak och multifunktionell förvaringslösning

Renaults utbud av tillbehör för baksätespassagerare gör att du enkelt kan organisera dina småsaker. Din nya Renault ger dig bekvämlighet och stil i på en gång.

esprit Alpine golvmattor

Mattor av premiumkvalitet i esprit Alpine-versionen ger dig en sportig och exklusiv look. Tydlig Alpine-logotyp och ikoniska blå sömmar.

sportpedaler och upplysta dörrtrösklar

Pedalskydd med clips. Tillbehöret du behöver för att förstärka den sportiga interiören hos din Renault Captur. Utöver det, Renault-logotypen på dörrtrösklarna i rostfritt stål harmonierar med inredningen i din Captur och lyser stilfullt upp när dörrarna öppnas.

transport och skydd

Upptäck den perfekta kombinationen av tillbehör för att transportera utrustning på taket och organisera ditt bagageutrymme bättre.

takrails och takbox med snabbfäste

Öka din Capturs lastkapacitet upp till 630 liter för att passa dina behov. Våra takboxar ger komfort och stil till din Renault Captur samtidigt som de garanterar det väsentliga: säkerhet.

bagagerumsmatta

Perfekt när du ska packa smutsiga saker. Den ger ett effektivt skydd för originalmattan och anpassar sig sömlöst till formen på bagageutrymmet. Praktiskt, det är lätt att installera och rengöra.

infällbar dragkrok

Vad du än vill dra (släpvagn, husvagn, kanot eller något annat), fäll ut Capturs halvelektriska dragkrok på några sekunder via en knapp i bagageutrymmet.

easyflex modulärt bagagerumsskydd

Halkfritt och vattentätt, Easyflex modulära bagagerumsskydd skyddar utrymmet i din Captur när du ska transportera skrymmande och smutsiga föremål.

Bränsleförbrukning vid blandad körning: 5,9 l/100km, CO₂ -utsläpp 133-134 g/km (WLTP). Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO.