MEGANE Sport Tourer

Design för ditt liv

  • Frånpris


Design som förför

Renault MEGANE Sport Tourer Limited har ett snyggt yttre med 16-tumsfälgar, svarta strålkastarsarger och LED-varselljus. De tonade rutorna och blanksvarta ytterbackspeglarna framhäver karossfärgen, medan det kromade emblemet och Limited-märkningen på instegslisten tillför en elegant touch.

Återupptäck körglädjen

Renault MEGANE Sport Tourer Limited har utformats för att uppfylla alla dina behov när det gäller komfort, säkerhet och körglädje. Våra konstruktörer har utrustat den med en mängd olika funktioner: automatisk klimatanläggning med två temperaturzoner, regn- och ljussensorer, farthållare/fartbegränsare, multimediasystem, backkamera, specialdesignad premiumklädsel och så vidare. Allt du behöver för en behaglig resa.

Välj din motor

Renault MEGANE Sport Tourer Limited levereras med ett urval av högpresterande bensin- och dieselmotorer med olika effektnivåer och sexväxlad manuell eller automatisk växellåda med dubbelkoppling. De bränslesnåla Energy-motorerna ger en njutningsfull körupplevelse.En bil som drar blickarna till sig

Körupplevelse med sportkänsla! Specialdesignat nedre galler, strålkastare med vit infattning och svart sarg: Frampartiet på Renault MEGANE Sport Tourer GT 220 ger uttryck för bilens dynamiska kvaliteter. För att framhäva de eleganta och harmoniska linjerna ytterligare har vi kryddat med 18-tums lättmetallfälgar, sportigare stötfångare och Dark Metal-detaljer. 

Läcker sportig interiör

I passagerarkupén har ratten och växelspaksknoppen röda dekorsömmar. Stolarna med förstärkta sidor, aluminiumpedalerna och telemetrisystemet R.S. Monitor 2.0 ger en sportigare känsla och väcker racerföraren i dig.

Satsa på prestanda

Motorn och chassit är specialdesignade och har utvecklats med Renault Sport-teamens samlade kunskap som grund. Motorprestanda, bromssystem och väghållning: Renault MEGANE Sport Tourer GT 220 har allt du kan förvänta dig av en sportbil. Du får ett vridmoment på upp till 340 Nm och en högsta motoreffekt på 220 hk. En riktig frestelse!