Grand SCENIC

Plats för hela familjen

  • Frånpris


Bli attraherad av bilens fängslande stil

Du kan inte låta bli att falla för Renault GRAND SCENIC Limited. 17-tumsfälgar, svarta strålkastarsarger, LED-varselljus, tonade rutor, blanksvarta ytterbackspeglar, kromade emblem och ”Limited”-märkta instegslister ... Låt din stil lysa igenom!

Välj extrem komfort ...

Skippa kompromisserna. Läderratt som standard, klimatanläggning med två zoner, elektronisk parkeringsbroms, backkamera ... Varje resa blir till en raffinerad upplevelse när du kör en Renault GRAND SCENIC Limited.

... och upplev sann effektivitet

Det finns ett urval av bensin- och dieselmotorer till Renault GRAND SCENIC Limited som är både ekonomiska och högpresterande. Välj mellan en sexväxlad manuell växellåda och en EDC-automatlåda med dubbelkoppling för att uppfylla alla dina önskemål.


Stick ut från mängden

Låt dig förföras av designen hos Renault GRAND SCENIC Bose® Edition. Med svarta diamantslipande 17-tums aluminiumfälgar, ytterbackspeglar i svart Etoile och Bose®-emblem på framflyglarna är den sinnebilden av sportig elegans.

Lyssna och njut

Ljudanläggningen Bose® Energy Efficient Series bjuder in dig till en musikalisk värld utan dess like. Förbered dig på en unik ljudupplevelse med nio högtalare, inbyggd subwoofer och digital förstärkare.

Ett nytt sätt att resa

Stig in i den raffinerade interiören som är i perfekt harmoni med Bose®-filosofin. Tonen slås an av den blanksvarta finishen i den rymliga kupén, ratten i perforerat läder och de Bose®-märkta instegslisterna.