Googles multimediasystem med inbyggd openR link

 Med built-in Google¹ kan du inkludera dina favoritappar och få en praktisk körupplevelse som är anpassad och användarvänlig, med appar som Google Maps², Google Assistant² och Google Play.  

Du måste ha mobilt internet för att kunna använda appar som har laddats ner från Google Play. Sedan ansluter du bara telefonen till din Renault och delar data. Det går även att ansöka om ett separat abonnemang med vår partner Orange (kontantkort), där dina första 3 GB är gratis (gäller i 6 månader).  Du får tillgång till mer än 50 appar med interaktivt och dynamiskt innehåll.

navigering i realtid

Med en total yta på 774 cm² erbjuder nya generationens Open R-gränssnitt ännu exaktare navigering. Den elektriska ruttplaneraren tar hänsyn till förarens preferenser och föreslår lämpliga rutter i enlighet med valda laddningsalternativ, genom att hitta de mest optimala laddningsstationerna. Den uppdaterar sina data automatiskt efter den faktiska förbrukningen; om ett hinder registreras (trafik, vägarbeten osv.), räknar den om resvägen.

röststyrning

openR link kan styras med röstkommandon via Google Assistant. ”Hej, Google, visa mig laddningsstationer i närheten”. Planera dina resor, ställ in temperaturen, ändra körläge – Google Assistant finns där för att lyssna på dig. Medan du håller ögonen på vägen kan du enkelt börja spela musik, ringa samtal, be om information och aktivera vissa av bilens funktioner. 

mer än 50 appar till bilen

Få sällskap i bilen av dina favoritappar: Amazon Music, Spotify, Waze, Vivaldi, och många fler förvandlar bilresan till en upplevelse med otroligt mycket innehåll som har tagits fram av Renault med partners.

ta reda på mer om uppkopplade tjänster

 

Ovanstående utrustningsdetaljer kan vara standard eller tillval beroende på version.
¹ Google , Android Auto, Google Maps, Waze och andra varumärken är varumärken som tillhör Google LLC.
²My Renault Connected Services, Google Maps och Google Assistant är gratis i 5 år från det datum då bilen levereras.