Ladda din Renault KANGOO Z.E.? Hur enkelt som helst!

 

Öppna luckan under logotypen på kylargrillen och anslut din Renault KANGOO Z.E. Sedan kan du köra iväg med fulladdat batteri varje morgon!


FlexiCharge-kabel

Tack vare denna kabel, som ingår som standard när du köper en elbil från Renault, kan du ladda din Renault KANGOO Z.E. på 7–10 timmar. Du behöver bara ansluta den till ett uttag av typen ”Green’UpTM Access de Legrand” som installerats i dina lokaler av en behörig fackman.

Reser du i arbetet? Ingen laddbox att tillgå? Du kan ansluta till ett vanligt 220-voltsuttag då och då. Tre timmars laddning ger dig då en räckvidd på 2,5 mil och du kan ladda fullt på 10–12 timmar.Du behöver bara ansluta din Renault KANGOO Z.E. till ett vanligt laddningsuttag: du hittar dem på bilparkeringarna till visa köpcentrum, hos Autolib, Renaultåterförsäljare osv.

Din Renault KANGOO Z.E. blir fulladdad på 6–9 timmar beroende på den tillgängliga effekten.


Våra laddlösningar för ditt företag


* Z.E. Ready-certifierad laddbox som installerats i hemmet av godkänd fackman (version 1.2 eller senare version med en lägsta effekt på 3 kW).

**Z.E. Ready är ett registrerat varumärke som tillhör Renault. Det används till laddningsutrustningen som installeras för elbilar i Z.E.-serien. För att ha rätt att använda varumärket Z.E. Ready måste Renaults partner åta sig att följa en lista med tekniska specifikationer och uppfylla kvalificeringsprocessen för Z.E. Ready, samt ha utfört överensstämmelsetester. Nu gällande version är Z.E. Ready 1.2. Besök www.lcie.com för mer information om standarderna, kvalificeringsprocessen och en lista över godkända partner.