KANGOO Z.E.

100% eldriven transportbil

  • Frånpris


Välj komfort

Den här femsitsiga versionen Renault KANGOO Maxi Z.E. är mer än bara ett nyttofordon. Alla passagerarna sitter bekvämt i Renault KANGOO Maxi Z.E. tack vare baksätet med justerbara nackstöd som gör den till en utmärkt bil för fritidsaktiviteter.

Anpassa lastutrymmet

Behöver du transportera långa, skrymmande föremål? Fäll ner det odelade sätet så får du samtidigt ett plant lastgolv! Femsitsiga Renault KANGOO Maxi Z.E. är otroligt flexibel. Du kan välja mellan fyra konfigurationer beroende på antalet personer som följer med och storleken på föremålen som ska transporteras.

Välj dina tillval

Du kan välja bland en mängd tillval som ökar komforten, bland annat: farthållare och fartbegränsare, parkeringssensor bak, paket med förvaringsutrymmen, uppkopplad navigering med R-LINK och bilradio med USB och Bluetooth. Det är bara att välja och vraka.Upptäck praktiska lösningar som anpassats till din Renault KANGOO Z.E.! Vi har utformat specialtjänster för att förutse, förbereda och underlätta dina vardagsresor. Vårt mål är att garantera en så enkel användning som möjligt av din elbil.