RENAULT CAPTUR HELLY HANSEN

Res till Norge med Renault och Helly Hansen för ett äventyr där målet är tydligt: perfektion.

FÅNGA DAGEN

Fånga och dela med dig av dina bästa stunder i en film.

CAPTUR HELLY HANSEN, EN CROSSOVER SOM ÄR REDO FÖR ÄVENTYR

 • SÄRSKILD INREDNING

  I kombination med det kraftfulla yttre har insidan av Captur Helly Hansen utformats för att ge dig maximal komfort. De exklusiva sätena är ett tydligt tecken på omsorgen om kvalitet och välbefinnande. De speciella designdetaljerna (de röda detaljerna på instrumentbrädan, kolfiberinläggen i ratten, kromade instegslister, matta fram) ger Captur Helly Hansen en både sportig och varm framtoning.

  LÄS MER
 • REDO FÖR ÄVENTYR

  Captur Helly Hansen är redo för äventyr – och är inte rädd för att bevisa det. Extended Grip-systemet ger optimal drivkraft på alla typer av underlag genom att föraren kan välja mellan tre väggreppslägen: "Väg", "Mjukt underlag" och "Expert". Vare sig du kör på vanlig väg, i snö eller i lera så passar Extended Grip perfekt för alla som vågar tänka utanför ramarna. Med de speciellt framtagna däcken känns Captur Helly Hansen trygg tack vare sitt fantastiska väggrepp även vid svåra förhållanden.

  LÄS MER
 • DESIGN

  Renaults förstacrossover ser tuff ut med sin nya eldröda lack som är exklusiv för Captur Helly Hansen. Hasplåtar fram och bak och svarta 17''-fälgar med polerad framsida förstärker det tuffa utseendet. Captur Helly Hansen uppmuntrar till att upptäcka nya platser och uppleva äventyr.

  LÄS MER
 • FÖRVARINGSLÅDAN "EASY LIFE"

  En smart och praktisk rejält tilltagen förvaringslåda istället för handskfack. En jättebra idé!
  För att underlätta dina resor, som kan vara lika varierande som dina önskemål, har vi tänkt på allt i Captur Helly Hansen: körprogramsväljaren Extended Grip, det uppkopplade navigeringssystemet R-Link, klimatanläggning ECC, parkeringsradar eller parkeringskamera (tillval).

  LÄS MER
 • UTRUSTNING

  Äventyr behöver inte vara krångliga, framför allt inte när man har rätt utrustning! För att underlätta dina resor, som kan vara lika varierande som dina önskemål, har vi tänkt på allt i Captur Helly Hansen: körprogramsväljaren Extended Grip, det uppkopplade navigeringssystemet R-Link, klimatanläggning ECC, parkeringsradar eller parkeringskamera (tillval).

  LÄS MER
 • MODULARITET

  Rymden och ljuset – ja, allt gör att man genast vill sätta sig i en Renault Captur! För att alla ska ha det riktigt bekvämt, såväl barn som vuxna, erbjuder Captur en generöst tilltagen kupé som kan ändras efter dina önskemål. Baksätet med tre platser går både att fälla och att skjuta framåt och bakåt så att kupén i din Renault Captur får just den volym du behöver för tillfället. I bagageutrymmet finns ett golv som kan placeras i flera lägen. Det går att plocka ur och är vändbart och den gummibelagda sidan kan rengöras med en fuktig svamp. När golvet är i höjd med tröskeln skyddar det dina saker mot nyfikna blickar. När det är i det lägsta läget får du istället extra lastutrymme som säkert kommer väl till pass.

  LÄS MER